Airconditioners 3 jaar extra garantie

Gefeliciteerd met de aankoop van uw De’Longhi verrijdbare airconditioner!

Ga de zomer zorgeloos tegemoet met een De’Longhi verrijdbare airconditioner. Het apparaat maakt uw leefomgeving een stuk aangenamer tijdens de warme zomerdagen en -nachten.

Daarnaast biedt De’Longhi u 3 jaar extra garantie boven op de 2 jaar garantie volgens de Europese wetgeving. De 5 jaar garantie gaat in vanaf de aankoopdatum van uw apparaat.

Hoe dient u zich te registeren?

1. Vul het formulier volledig in. 

2. Druk op verzenden.

3. U krijgt nu een bevestigingsmail, druk deze bevestigingsmail af en stuur hem samen met een duidelijk leesbare kopie van uw aankoopbon naar onderstaand adres:

De’Longhi Airco actie 2016
Postbus 69
2910 Essen

4. Wij versturen uw extra garantiebewijs per e-mail binnen 4 weken na ontvangst, controle en goedkeuring van uw documenten. Opgelet: Bewaar uw originele aankoopbon om van de garantie gebruik te kunnen maken. Onvolledige inzendingen worden niet in behandeling genomen.

Klik hier voor de actievoorwaarden

 • Deelnemende apparaten: PAC N76, PAC N81,
  PAC N86, PAC N87 SILENT, PAC AN96, PAC AN97,
  PAC AN112 SILENT, PAC EX100 SILENT, PAC WE112ECO,
  PAC WE127ECO, PAC WE128ECO SILENT.
 • Actie geldig op aankopen vanaf 1 april 2016 t.e.m. 30 september 2016 bij een deelnemend verkooppunt in België.
 • Registreer op deze site binnen de 2 weken na uw aankoop.
 • Verstuur uw documenten binnen de week na registratie naar het adres op de bevestigingsmail (uiterste inzending: 21 oktober 2016).
 • Latere of onvolledige inzendingen worden niet in behandeling genomen.
 • U ontvangt uw garantiebewijs via e-mail binnen de 4 weken na ontvangst van de documenten.
 • Indien u het garantiebewijs niet binnen de 4 weken heeft ontvangen, heeft u tot 31 oktober 2016 de tijd om contact op te nemen met delonghi-customerservice@s-h.nl om uw garantiebewijs alsnog te kunnen reclameren. Ook overige vragen en opmerkingen over deze actie zullen na deze datum niet meer in behandeling worden genomen.
 • De’Longhi behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment stop te zetten of te wijzigen zonder schriftelijke opgave.