Luchtontvochtiger: Weerstation cadeau 2019

Houd de lucht in uw huis optimaal met de luchtontvochtigers van De'Longhi.

Koop tussen 1 september en 30 november 2019 een De'Longhi luchtontvochtiger in een deelnemend verkooppunt in België of Luxemburg en ontvang een design weerstation waarmee u de luchtvochtigheid in uw huis kan waarnemen.

In de lucht is er altijd vocht aanwezig. Dit is noodzakelijk voor een aangenaam gevoel. In huis kan het soms te vochtig zijn en als er dan te weinig geventileerd wordt, kan dit vochtproblemen veroorzaken. Door het gebruik van een luchtontvochtiger wordt het vochtprobleem in huis op een praktische, efficiënte en economische wijze opgelost. Met het weerstation kunt u de luchtvochtigheid in uw huis volgen. Ideaal ligt de luchtvochtigheid tussen 45% en 65%. Indien dit cijfer hoger is dan 65% kunt u het beste de luchtontvochtiger in werking zetten. Die zorgt er dan voor dat de luchtvochtigheid onder controle wordt gehouden.

Hoe verloopt de registratie?

1. Vul het formulier hiernaast volledig in. Naast uw persoonsgegevens hebben wij ook de EAN-code van uw nieuwe De'Longhi luchtontvochtiger nodig. De EAN-code (streepjescode) vindt u aan de zijkant of onderkant van de blauwe verpakking en bestaat uit 13 cijfers beginnende met "8004.." Aan de hand van de EAN-code gaan we na of u in aanmerking komt voor het cadeau.

2. Druk op verzenden.

3. U krijgt nu een bevestigingsmail, druk deze bevestigingsmail af en stuur hem samen met de originele uitgeknipte EAN-code uit de blauwe verpakking en een duidelijk leesbare kopie van uw aankoopbewijs naar onderstaand adres. Houd er rekening mee dat een aangetekend schrijven niet aankomt op dit adres.

De’Longhi Actie
Postbus 69
2910 Essen
België

4. Indien uw inzending aan alle voorwaarden voldoet, sturen wij het cadeau binnen de 4 weken na ontvangst, controle en goedkeuring van uw documenten.

Opgelet: Bewaar uw origineel aankoopbewijs om van de garantie gebruik te kunnen maken. Onvolledige inzendingen worden niet in behandeling genomen.

Klik hier voor de actievoorwaarden

  • Actie geldig op de volgende modellen: DEM10, DEM8.5, DX8.5, DX10, DEX 12, DEX 14, DEX 16, DDS25, DDS20P, DDS30 COMBI, DD30P, DNC65, DNS65, DNS80, DEX210, DEX212F, DEX214F, DEX216F, DDSX225, DD230P, DDSX220, DDSX220.WF
  • Actie geldig bij aankoop van een deelnemend product van 1 september 2019 t.e.m. 30 november 2019 in een deelnemend verkooppunt in België of Luxemburg.
  • Registratie via onze website binnen de 2 weken na uw aankoop.
  • Verstuur uw documenten binnen de week na registratie naar het adres op de bevestigingsmail (uiterste inzending 21 december 2019).
  • Late of onvolledige inzendingen worden niet in behandeling genomen.
  • Het cadeau wordt enkel naar een postadres in België of Luxemburg verstuurd.
  • Indien u het cadeau niet binnen de 4 weken heeft ontvangen, heeft u tot 28 februari 2020 de tijd om contact op te nemen met delonghi-customerservice@s-h.nl zodat u het cadeau alsnog kunt reclameren. Ook overige vragen, klachten en opmerkingen over deze actie zullen na deze datum niet meer in behandeling worden genomen.
  • De’Longhi behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment stop te zetten of te wijzigen zonder schriftelijke melding. Druk- en typfouten voorbehouden.
  • Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties.