MultiGrill Cashback

Gefeliciteerd met uw MultiGrill van De'Longhi. Vanaf nu is koken een puur genietmoment !

Om u te bedanken voor uw aankoop, kan u zich inschrijven voor een cashback van € 50.

Opmerking: de actie is geldig van 1 februari 2019 tot en met 28 februari 2019.

Hoe verloopt de registratie?

1.Vul het formulier hiernaast volledig in. Naast uw persoonsgegevens hebben wij ook de EAN-code van uw nieuwe De'Longhi waterkoker of broodroster nodig. Die code vindt u op de blauwe verpakking (streepjescode die begint met 8004...). Aan de hand van de EAN-code gaan we na of u in aanmerking komt voor de aankoopbon.

2. Druk op verzenden.

3. U krijgt nu een bevestigingsmail, druk deze bevestigingsmail af en stuur hem samen met de originele uitgeknipte EAN-code uit de blauwe verpakking en een duidelijk leesbare kopie van uw aankoopbewijs naar onderstaand adres.

De’Longhi Cashback MultiGrill 2019
Postbus 69
2910 Essen
België

4. Indien uw inzending aan alle actievoorwaarden voldoet, storten wij uw cashback bedrag binnen de 4 weken op het door u opgegeven Belgische of Luxemburgse bankrekeningnummer.

Opgelet: Bewaar uw originele aankoopbewijs om van de garantie gebruik te kunnen maken. Onvolledige inzendingen worden niet in behandeling genomen.

Klik hier voor de actievoorwaarden

  • Actie model CGH1030D
  • Actie geldig op aankopen vanaf 1 februari 2019 t.e.m. 28 februari 2019 in een deelnemend verkooppunt in België of Luxemburg.
  • Registratie via onze website binnen de 2 weken na uw aankoop.
  • Verstuur uw documenten binnen de week na registratie naar het adres op de bevestigingsmail (uiterste inzending 21 maart 2019).
  • Indien u uw cashback bedrag niet binnen de 4 weken heeft ontvangen, heeft u tot 28 mei 2019 de tijd om contact op te nemen met delonghi-customerservice@s-h.nl zodat u het bedrag alsnog kunt reclameren. Ook overige vragen, klachten en opmerkingen over deze actie zullen na deze datum niet meer in behandeling worden genomen.
  • Latere of onvolledige inzendingen worden niet in behandeling genomen.
  • De’Longhi behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment stop te zetten of te wijzigen zonder schriftelijke melding.
  • Druk- en typfouten voorbehouden.