La Specialista

Gefeliciteerd met de aankoop van uw pompdruk espressoapparaat La Specialista van De'Longhi! Haal de innerlijke barista in u naar boven en zorg voor de koffie-ervaring bij u thuis! Om u te bedanken ontvangt u van ons een Barista kit, zodat u alvast kan starten met het maken van heerlijke koffie.

Bij aankoop van La Specialista kan u deelname aan een barista workshops gegeven door Tom Cools of Remy Poirot.

Barista kit cadeau

 • een blik illy espressobonen
 • een De'Longhi uitklopbox
 • 3 jaar fabrieksgarantie

Barista workshop

Indien u graag wilt deelnemen aan één van van onze barista workshops kan u zich vanaf 27 januari registreren via onze clubsite.
Tijdens deze workshop zal u meer informatie ontvangen over de herkomst van koffie, de werking van het toestel en hoe u de perfecte espresso en cappuccino moet maken.

Nederlandstalige workshop
Barista: Tom Cools (professionele barista)

Franstalige workshop
Barista: Remy Poirot (winnaar van Belgium Championship Barista 2018)

 

Let op: deze actie is geldig van 1 januari 2020 t.e.m. 31 december 2020

Hoe verloopt de registratie?

Stap 1: Vul het formulier hiernaast volledig in. Naast uw persoonsgegevens hebben wij ook de EAN-code van uw nieuwe De'Longhi espressoapparaat nodig. Die code vindt u op de blauwe verpakking (streepjescode die begint met 8004...). Aan de hand van de EAN-code gaan we na of u in aanmerking komt voor het cadeau.
Stap 2: Druk op verzenden.
Stap 3: Na registratie ontvangt u automatisch uw garantiebewijs en een bevestigingsmail. Druk deze bevestigingsmail af en stuur hem samen met de originele uitgeknipte EAN-code uit de blauwe verpakking en een duidelijk leesbare kopie van uw aankoopbewijs naar onderstaand adres.

Houd er rekening mee dat een aangetekend schrijven niet aankomt op dit adres.

De’Longhi La Specialista actie
Postbus 69
2910 Essen
België


Indien uw inzending aan alle voorwaarden voldoet, sturen wij het cadeau binnen de 4 weken na ontvangst, controle en goedkeuring van uw documenten. Onvolledige inzendingen worden niet in behandeling genomen.

Opgelet: Het blijft noodzakelijk om uw origineel aankoopbewijs bij te houden als bewijs. Daarom raden wij aan om uw garantiebewijs te printen en dit samen met uw aankoopbewijs te bewaren.

Klik hier voor de actievoorwaarden

 • Deze actie is geldig bij aankoop van het pompdruk espressoapparaat La Specialista in de actieperiode 1 januari t/m 31 december 2020 bij een deelnemend verkooppunt in België en Luxemburg. Zie lijst deelnemende verkooppunten op www.delonghi.be
 • ​Deze actie is alléén geldig bij aankoop van La Specialista EC9335.M
 • Alléén complete inzendingen incl. print van de bevestigingsmail, originele streepjescode en een kopie van het aankoopbewijs worden in behandeling genomen.
 • De inzending dient vóór 21 januari 2021 te worden ingestuurd. Latere inzendingen worden niet in behandeling genomen.
 • Uw garantiebewijs wordt automatisch opgestuurd. Het blijft noodzakelijk om uw aankoopbewijs bij te houden als bewijs. Daarom raden wij het aan om uw garantiebewijs te printen en dit samen met uw aankoopbewijs te bewaren.
 • Indien uw aankoop en uw inzending voldoet aan alle actievoorwaarden, ontvangt u het cadeau binnen 4 weken na ontvangst en controle van uw documenten.
 • Indien u het cadeau niet binnen de 4 weken heeft ontvangen, heeft u tot 24 maart 2021 de tijd om contact op te nemen met delonghi@s-h.nl zodat u het cadeau alsnog kunt ontvangen. Ook overige vragen, klachten en opmerkingen over deze actie zullen na deze datum niet meer in behandeling worden genomen.
 • Na ontvangst van het garantiebewijs heeft u recht op 3 jaar fabrieksgarantie vanaf de aankoopdatum van La Specialista (2 jaar standaard fabrieksgarantie plus 1 jaar extra fabrieksgarantie).
 • Deelnemen aan de actie kan door in de actieperiode het registratieformulier op de website in te vullen. De deelnemer dient enkele vragen te beantwoorden en de benodigde contactvelden in het deelnameformulier in te vullen.
 • Deze actie is alleen geldig voor consumenten woonachtig te België of Luxemburg.
 • De’Longhi is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de deelnemende apparaten bij uw verkooppunt.
 • De’Longhi is niet verantwoordelijk voor beschadigde, zoekgeraakte of vertraagde inzendingen.
 • De’Longhi behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment stop te zetten of te wijzigen, zonder schriftelijke opgave.
 • Druk- en typefouten voorbehouden.