Welkomstpakket Pompdruk Espressoapparaten (Nov-Dec)

Gefeliciteerd met de aankoop van jouw De’Longhi pompdruk espressoapparaat! Wij hopen dat je er veel koffieplezier mee zal beleven. Om je te bedanken, krijg je van ons een fantastisch Welkomstpakket cadeau zodat je alvast kan starten met het maken van heerlijke koffie.

Welkomstpakket

1 blik gemalen illy koffie (normale branding)
1 doosjes ESE-servings van illy (normale branding)

Maak kans op citytrip naar Piemonte voor 2!

Indien u zich registreert voor deze actie en de wedstrijdvraag beantwoordt maakt u bovendien kans op duo vesparit naar Piemonte! 

Let op: de actie is geldig van 1 november t.e.m 31 december 2019

Hoe verloopt de registratie?

Vul het formulier hiernaast volledig in. Naast uw persoonsgegevens hebben wij ook de EAN-code van uw nieuwe De'Longhi espressoapparaat nodig. Die code vindt u op de blauwe verpakking (streepjescode die begint met 8004...). Aan de hand van de EAN-code gaan we na of u in aanmerking komt voor het cadeau.

Druk op verzenden.
U krijgt nu een bevestigingsmail, druk deze bevestigingsmail af en stuur hem samen met de originele uitgeknipte EAN-code uit de blauwe verpakking en een duidelijk leesbare kopie van uw aankoopbewijs naar onderstaand adres.
Hou er rekening mee dat een aangetekend schrijven niet aankomt op dit adres.

De’Longhi Pompdruk 2019
Postbus 69
2910 Essen
België

Indien uw inzending aan alle voorwaarden voldoet, sturen wij het cadeau binnen de 4 weken na ontvangst, controle en goedkeuring van uw documenten.

Opgelet: Bewaar uw originele aankoopbewijs om van de garantie gebruik te kunnen maken. Onvolledige inzendingen worden niet in behandeling genomen.

Klik hier voor de actievoorwaarden

  • Actie geldig op de volgende modellen: EC685.M, EC685.R, EC685.BK, EC685.W, ECP35.31, ECOV311.BK
  • Actie geldig op aankopen van 1 november 2019 tot en met 31 december 2019 in een deelnemend verkooppunt in België of Luxemburg.
  • Verstuur uw documenten binnen de week na registratie naar het adres op de bevestigingsmail (uiterste inzending 21 januari 2020).
  • Latere of onvolledige inzendingen worden niet in behandeling genomen.
  • Indien uw aankoop en uw inzending voldoet aan alle actievoorwaarden, ontvangt u het cadeau binnen 4 weken na ontvangst en controle van uw documenten.
  • Indien u het cadeau niet binnen de 4 weken heeft ontvangen, heeft u tot 28 maart 2020 de tijd om contact op te nemen met delonghi-customerservice@s-h.nl zodat u het cadeau alsnog kunt reclameren. Ook overige vragen, klachten en opmerkingen over deze actie zullen na deze datum niet meer in behandeling worden genomen.
  • Het cadeau wordt enkel naar een postadres in België of Luxemburg verstuurd.
  • De’Longhi is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de deelnemende apparaten bij uw verkooppunt.
  • De’Longhi is niet verantwoordelijk voor beschadigde, zoekgeraakte of vertraagde inzendingen.
  • De’L.onghi behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment stop te zetten of te wijzigen, zonder schriftelijke opgave. Druk- en typefouten voorbehouden