3-4

Bereidingstijd:
25 Minuten

  • 150 gram chocolade druppels
  • 20 ml espresso
  • 160 ml slagroom
  • 50 gram poedersuiker
  • 2 eieren, gesplitst
  • citroensap

Alle recepten

Espresso chocolademousse Toegevoegd door Eet geniet Leef!

  • Zet een klein kopje espresso en laat afkoelen.
  • Klop de slagroom stijf.
  • Klop de eiwitten met een paar druppels citroensap met de poedersuiker tot stevige pieken. Klop dan de eierdooiers luchtig.
  • Smelt de chocolade. Meng de chocolade met de eierdooiers en de espresso. Spatel dan de slagroom en de eiwitten erdoor. Schenk in kopjes en zet 2 uur in de koelkast.

Tip: serveer met een toefje slagroom.

De'Longhi & Eet Geniet Leef! werken samen aan verrassende recepten om jouw dagelijkse koffiemomentje nóg leuker te maken. Er verschijnen regelmatig nieuwe (koffie) recepten op deze club, dus houd de receptenpagina goed in de gaten! 

Espresso chocolademousse | Delonghi Club
Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept
1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept

Reageer

Plaats reactie