4

Bereidingstijd:
45 Minuten

Bereid met:
EO32752

  • 180 gram zelfrijzend bloem
  • 2 tl bakpoeder
  • 1/2 tl speculaaskruiden
  • 35 gram havermout
  • 250 ml melk
  • 1 tl citroensap
  • 2 eieren
  • 50 gram boter
  • 30 ml honing
  • 50 gram rozijnen
  • Snufje zout

Alle recepten

Havermout ontbijtmuffins Toegevoegd door Eet Geniet Leef!

Bereiding

  • Verwarm de oven op 180 graden.
  • Zeef de bloem met de bakpoeder. Meng de speculaaskruiden, 30 gram havermout en een snufje zout door de bloem.
  • Smelt de boter. Klop de eieren 1 minuut in de mengkom. Voeg de gesmolten boter en de honing toe en mix nog even goed door elkaar.
  • Schenk het eiermengsel met de melk en citroensap bij de bloem. Meng met een k- klopper tot een egaal beslag. Meng de rozijnen erdoor.
  • Duw wat bakpapier in ovenvaste jampotten. Schenk het mengsel in de jampotten. Strooi nog wat havermout erover en bak de muffins in zo´n 30 minuten gaar in de oven.

Tip: Serveer bij de havermout ontbijtmuffins een heerlijke kop cappuccino. 

 

De'Longhi & Eet Geniet Leef! werken samen aan verrassende recepten om jouw dagelijkse koffiemomentje nóg leuker te maken. Er verschijnen regelmatig nieuwe (koffie) recepten op deze club, dus houd de receptenpagina goed in de gaten! 

Havermout ontbijtmuffins | Delonghi Club
Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept
1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept

Reageer

Plaats reactie