Desserts

6

Bereidingstijd:
30 Minuten

Bereid met:
EO32752

  • Kandijsuiker : 500 g
  • Bloem: 750 g
  • Boter (Planta): 250g
  • Eieren: 3
  • Kaneel of speculaaskruiden: 2 kl
  • Bicarbonaat: 1 kl

Alle recepten

Speculaas Toegevoegd door Madeleine Agten

  • Meng de bloem en de suiker in een keukenmachine of in een grote kom.
  • Voeg de boter, de eieren , het bicarbonaat en de kruiden toe en  kneed tot een homogeen deeg.
  • Laat het deeg een nacht rusten
  • Verwarm de oven voor op 180°C
  • Maak kleine balletjes van het deeg en leg ze op de bakplaat.
  •  ​Plaats alles in een voorverwarmde oven voor 12-18 minuten.

 

Weetje:  Voor een mooie bolle vorm maak je een balletje , het deeg gaat uitzakken tijdens het bakproces.

Speculaas | Delonghi Club
Dit recept is nog niet beoordeeld.
Beoordeel dit recept
1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Reageer

Er zijn nog geen reacties op dit recept

Reageer

Plaats reactie